Nyt badeværelse

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.
  MW murerservice

  Nyt badeværelse – lad mig indfri dine drømme

  Jeg renoverer badeværelser med kunden i fokus

  ​Drømmer du om et nyt badeværelse? Så kan jeg indfri dine drømme. Hos MW Murerservice er du sikret kvalitetshåndværk, ordentlighed og god service. Derudover har jeg fornuftige priser og kunden i fokus, når jeg renoverer badeværelser.

  Jeg startede virksomheden i 2022, og som murer laver jeg alle former for murerarbejde indvendigt og udvendigt. Jeg arbejder for private og erhverv i blandt andet Vildbjerg, Herning og Holstebro samt mange andre steder. Derudover laver jeg fagentrepriser og arbejder freelance for VVS-installatører, tømrere og andre håndværkere

  Funktionalitet, æstetik og rummelighed er nøgleord

  ​Vores forventninger til badeværelser ændrer sig løbende, og i dag er rummet vigtigere end nogensinde. Det skal ikke kun være praktisk og repræsentabelt. Nu er det også et rum, som vi opholder os i. Vi tørrer hår, lægger makeup og skifter tøj, og der skal være plads til rene håndklæder og ekstra toiletpapir.

  Jeg kan lave et nyt badeværelse, som opfylder alle dine ønsker til funktionalitet, æstetik og rummelighed. Det kan være alt fra en lille og måske billig badeværelsesrenovering til en total udskiftning. I visse tilfælde kan jeg bygge det om og gøre det større. Jeg tager alle projekter lige seriøst, uanset om de er store eller små.

  Hvad koster et nyt badeværelse?

  ​Du kan også spørge, hvad koster renovering af badeværelse? Mine priser afhænger af omfanget. Skal der etableres gulvvarme, vil du have nye fliser og klinker, ønsker du ny sanitet? Der er mange muligheder, men jeg hjælper med råd og vejledning.

  Kontakt mig for at høre mere og for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Herefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt badeværelse.

  Vi samler på glade kunder